Mijn verhaal!

Het was een druilerige avond en wederom was ik helemaal uitgeput van mijn werkzaamheden in loondienst. Ik werkte destijds bij een transport bedrijf en ging iedere dag naar huis met de gedachte, is dit wat ik nog heel mijn leven ga doen? Ik wist wel wat er uit een beroepskeuzetest zou komen, die was namelijk telkens hetzelfde: een creatief beroep. Maar ja.. wat kun je daar nou weer mee? Nou ja, weet je wat, dan doe ik het er wel als hobby bij dacht ik. Vol goede moed had ik me aangemeld voor een studie grafische vormgeving in Amsterdam. Na het behalen van mijn certificaat wist ik, dit is het! Hier wil ik mee verder.

Ik melde me direct aan voor een training van een bekende illustrator, ik wilde direct doorpakken en alle mogelijkheden op grafisch vlak onderzoeken. Na het maken van mijn eigen ontwerpen tijdens deze cursus was een idee geboren! Wat nou als ik.. mijn ontwerpen kan verkopen? Op dat moment toonde ook de lokale hondenschool waar ik met mijn hond naartoe ging veel interesse in mijn producten en ben ik naast merchandise ook gepersonaliseerde hondenkussens gaan ontwerpen. Zonder enige kennis van ondernemen schreef ik mezelf in bij de KvK en begon t-shirts en andere merchandise te ontwerpen, met name gericht op de honden branche. Dat bleek van korte duur want ik had geen doel, geen visie, marges van mijn producten waren niet goed berekend, mijn webshop die ik toen even snel in elkaar had gezet werd niet gevonden, kortom kostte het me meer energie dan het me opleverde.

Let's create

Dat moest anders! Ik heb getwijfeld om helemaal te stoppen en kon twee dingen doen: of mijn verlies nemen en opgeven, óf het geld dat ik nog overhad investeren in een business coach. Dat laatste heb ik gedaan omdat ik weet dat er meerdere wegen naar Rome zijn en geen opgever ben. ”Er is altijd een oplossing” mentaliteit.

Na de eerste afspraak die ik had met deze coach werd het snel duidelijk, waarom verkoop jij producten vroeg ze? Daar kon ik vreemd genoeg niet echt een goed antwoord op verzinnen, dat is gaandeweg zo ontstaan I guess. Als ontwerpen hetgeen is wat je verlangt te doen, waarom verkoop je dan geen diensten? Ik ging flabbergasted naar huis want.. waarom ben ik daar niet eerder op gekomen? Nou, simpelweg door een overtuiging die ik hierover had. ”Dat verkoopt toch niet, wat moet ik dan aanbieden?” De vele mogelijkheden die hierin zijn zag ik toen nog niet totdat de cijfers onder mijn neus gedrukt werden van wat er wel mogelijk was met het idee dat ik had.

Ik heb hierna een jaar genomen om te studeren, websites te bouwen en verder onderzoek gedaan hoe ik mijn klanten het beste van dienst kan zijn. And here we are! Een duidelijk aanbod, heldere visie, tevreden klanten en een concreet doel.

Met een knettersterk 1 op 1 aanbod en duidelijk stappenplan help ik ondernemers om een ijzersterke branding en customized website neer te zetten als fundering voor hun business. Je ontvangt tevens een branding guide waarmee je ook drukwerk kan laten doen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Meer weetjes over mij!

  • Ontzettende friet liefhebber (ja nog steeds friet en geen patat 😉 )
  • Brabantse roots, verhuisd naar regio Rotterdam voor de liefde
  • Ik houd van koken en ik heb onlangs een recept mogen plaatsen op de website van Saudalicious.com 
  • Wij gaan bijna ieder jaar naar Portugal, naar het huis van mijn schoonouders en dat verveelt absoluut niet!
  • Ik ben een echte muziekliefhebber en ik vind vele genres leuk maar mijn favoriet is muziek uit de 80’s!
  • Ik ben obsessed door reclame en moet hier minstens een paar keer per dag een opmerking over maken op straat
  • Wij hebben een hond (Shiba Inu genaamd Ace en kat Abessijn genaamd Kofi)

Let's get social