Portfolio

Fervor Pilates

Ilana van Fervor was op zoek naar een website die haar klanten wat makkelijker van informatie voorziet. De oude website was donker en de informatie zat verstopt onder allerlei buttons. Tegenwoordig moet het voor bezoekers heel eenvoudig zijn om door een website genavigeerd te worden. Samen hebben wij gekeken naar de visie van Fervor en vanuit oogpunt van de bezoeker bekeken wat er veranderd kon worden. Conclusie, een totaal vernieuwde website met een lichte uitstraling.

webdesign

doorvertaling huisstijl

Adem en Mind

Adem en Mind neemt je mee op ontdekkingstocht naar wat ademhaling voor jou kan betekenen. Met zowel individuele training als workshops voor bedrijven zorgt Miranda ervoor dat er altijd een passend aanbod is. Tijdens de samenwerking was er veel ruimte voor input vanuit mijn kant. Samen hebben we gekeken naar de juiste uitstraling en kleurgebruik van de website.

webdesign

doorvertaling huisstijl

All Care B.V.

All Care B.V. is leverancier en producent van sanitaire producten. De samenwerking is gebaseerd op een combinatie van marketing en ontwerp. Voor All Care neem ik een stukje copywriting voor nieuwsbrieven en website berichten uit handen. Tevens worden direct de ontwerpen voor de nieuwsbrieven ontworpen. Ook diverse product video’s zijn geschreven en bedacht in samenwerking met een professionele videograaf.

webdesign

doorvertaling huisstijl

Vlag Direct

Vlag Direct, onderdeel van Orange Label Design is een webshop voor gepersonaliseerde en actuele onderwerpen voor vlaggen. Vanzelfsprekend is de huisstijl, logo ontwerp en webshop bouw door Orange Label Design gerealiseerd.

webdesign

doorvertaling huisstijl

In Beeld Fotografie

In Beeld Fotografie is de fotografe uit Lansingerland. Zelf heeft Sybrinne van In Beeld Fotografie haar website in WordPress gebouwd maar liep vast op het doorvoeren van een consistente huisstijl. Na advies en het tonen van een kleurenpallet hebben we besloten deze huisstijl over de gehele website door te voeren.

webdesign

doorvertaling huisstijl

Van Binsbergen Media

Van Binsbergen Media is een videoproductiebedrijf en werkt al jaren samen met grote namen als ANWB, VT wonen, RTL en Autoweek. De website van Van Binsbergen Media was echter verouderd en functioneerde niet meer naar behoren. Ik mocht het nieuwe logo ontwerpen en de website onder handen nemen. Zie hieronder het resultaat.

webdesign

doorvertaling huisstijl

Lokaal.nu

Lokaal.nu is de lokale politieke partij voor de gemeente Bernheze. Met diverse kernen wilde zij een heldere huisstijl neerzetten die alle kernen duidelijk tonen. Nieuwe website en huisstijl voor Lokaal.nu

webdesign

doorvertaling huisstijl

Wiep Music

Wiep Music is een zangschool die zich focust op zang, verbinding en groei van haar leerlingen. Met een unieke aanpak wil zij zorgen dat leerlingen het beste uit zichzelf halen en hiermee zelfvertrouwen opbouwen. Aan mij de taak om dit visueel te vertalen naar een huisstijl en website die hierbij past. Het resultaat: nieuw logo, huisstijl en website.

webdesign

doorvertaling huisstijl