Onderhoud en ondersteuning

Heb je ondersteuning nodig bij jouw WordPress website? Wil je jezelf niet teveel bezig houden met de technische aspecten van je website of kom je ergens niet uit? Geen probleem! Ik bied ondersteuning aan op basis van een strippenkaart. 

Hoe werkt het? Op basis van de werkzaamheden geef ik een inschatting van de uren die ik hiervoor nodig heb. Dit wordt altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd. Ik hanteer hiervoor vaste tarieven die je hieronder kunt bekijken.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op en ik beantwoord graag al je vragen. 

Basis

Strippenkaart
179,-
  • Op basis van 3 uur aan werkzaamheden. Dit mag je verdelen over diverse werkzaamheden.

Pro

Strippenkaart
270,-
  • Op basis van 5 uur aan werkzaamheden. Dit mag je verdelen over diverse werkzaamheden.