Direct naar de ''snelle'' informatie?

Dat kan! Ik begrijp dat niet iedereen zin heeft om eerst de gehele homepagina door te spitten om te weten wat ik nu precies voor je kan betekenen. Daarom hierbij een aanbod pagina waarbij ik al mijn diensten kort opsom en jij kunt kiezen waar je naartoe genavigeerd wilt worden. Wel zo handig, toch? 

Website voor startende ondernemers

The perfect start

Ben jij een startende ondernemer of heb jij een website nodig die er professioneel uitziet maar geen verdere marketingsystemen gekoppeld wil hebben?

Dan is dit pakket perfect voor jou!

Website voor gevestigde ondernemes

Go Pro

Ben jij een gevestigde ondernemer en heb je ooit een website gebouwd of laten bouwen die niet meer relevant is voor je huidige aanbod? Ben je toe aan de volgende stap en wil je marketingsystemen zoals Active Campaign, Mollie, Calendly etc. gekoppeld hebben?

Dan is dit pakket geschikt voor jou!

De strippenkaart

Ondersteuning bij WordPress aanpassingen en vormgeving

Ben jij tevreden met je website maar kun je soms wat ondersteuning gebruiken omdat het jou gewoon teveel tijd kost? Of wil je ook mooie mock-ups en voorbeelden voor je portfolio pagina op je website? Dan kun je mijn strippenkaart inzetten voor grafische werkzaamheden, WordPress ondersteuning of bijvoorbeeld het koppelen van plugins. 

Webdesign fotografie

Foto’s die bij jouw website en huisstijl passen

Het paradepaardje van deze website! Een uniek aanbod waarbij je foto’s kunt laten maken die matchen bij jouw huisstijl. Ik werk samen met een professioneel fotograaf, met een fotostudio in omgeving Rotterdam. De grafische bewerking zal ik dus verzorgen. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een website pakket zodat jouw website en huisstijl als een rots staat!

Recente projecten bewonderen?

Bekijk mijn portfolio