Klaar voor professionalisering?

Je bedrijf loopt als een trein maar je hebt een website online staan die niet meer past bij het niveau waar je nu bent. Je bent er helemaal klaar mee! Je ziet dat je niet de juiste doelgroep aanspreekt en wil het nu echt anders.

Je hebt onderzoek gedaan naar je doelgroep, je weet wie je wilt aanspreken en wat je wilt uitstralen maar nu: hoe begin je? Er komt namelijk zoveel bij kijken. Het zijn niet alleen mooie kleuren bij elkaar maar een combinatie van de juiste inhoud op de juiste plek, aansprekende foto’s en een strategische indeling van je website.

Oh ja.. en alle technische koppelingen die op de achtergrond goed moeten gebeuren zodat je website ook snel blijft en kan automatiseren met jouw systemen 😉

Het goede nieuws! Ik heb een stappenplan ontwikkeld waarbij wij stap-voor-stap samen alle keuzes voor jouw unieke website maken. Van de techniek tot en met de branding: een website die helemaal past bij waar jij voor staat.

Ik ontwerp én bouw jouw website

Het stappenplan

Stap 1: Design

We beginnen bij een schets waarop 2 revisies mogelijk zijn voordat we beginnen met de bouw van de website. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt werken. Ik gebruik diverse Adobe programma’s om te zorgen voor een hoge kwaliteit aan ontwerp.

Stap 2: De bouw

Na goedkeuring van de schets hebben we samen de basis van jouw website staan. Wanneer dit staat ga ik beginnen aan de bouw van je website en houd ik me bezig met de technische kant van de website.

Stap 3: Privacy koppeling

Bij elk pakket zorg ik dat je website AVG proof is wat tegenwoordig in de online wereld verplicht is. Denk hierbij aan cookiepolicy, beveiliging en anti-spam.

Stap 4: Zelf de mogelijkheid om aanpassingen te doen

Zodra je website online staat heb je de mogelijkheid om deze zelf te bewerken door de themabouwer waar ik gebruik van maak. Heb je nog ondersteuning nodig? Dat is mogelijk op basis van strippenkaarten.

Stap 5: Koppelingen met jouw systemen

Maak je gebruik van bijvoorbeeld SEO, MailBlue, Google Analytics? Deze zullen dan gekoppeld worden aan je website. 

Stap 6: Onderhoud

Ik bied de mogelijkheid om je website na de bouw te onderhouden. Dit betekent dat ik de website maandelijks update en een back up maak. Indien gewenst ontvang je ook een rapport hoe je website functioneert.

Stap 7: Brand book

Bij een consistente huisstijl horen vaste kleuren en richtlijnen. Je ontvangt van mij de kleuren die gebruikt worden op de website en in jouw logo zodat je dit kan inzetten voor online reclame of drukwerk.

Welke mogelijkheden zijn er?

Praktische informatie

Ben je overtuigd dat wij kunnen samenwerken? Yeah, leuk! Vooraf plan ik altijd een gratis kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen en bespreken we de mogelijkheden en verwachtingen. Plan hier het kennismakingsgesprek in.

Maar hoe verder? Na de kennismaking gaan we samen een planning maken op basis van het stappenplan. Dan gaan we kijken hoe we jouw huisstijl kunnen door vertalen op je website. Je ontvangt tijdens onze samenwerking templates en richtlijnen waardoor het voor jou makkelijk wordt om de juiste teksten en foto’s aan te leveren en hoef jij je geen zorgen meer te maken hoe je website strategisch ook goed gebouwd kan worden!

Who's that girl?

Nog even wat over mij! Hello, ik ben Jenny (1988), geboren en getogen in Brabant en verhuisd naar regio Rotterdam voor de liefde, ah!! 😉

Tegenwoordig doen veel meer mensen zaken met mensen in plaats van business to business. Daarom vind ik het belangrijk om mezelf even voor te stellen en te vertellen waarom ik doe wat ik doe. 

Ben je nieuwsgierig wie ik ben en hoe ik ben begonnen met mijn onderneming? Lees dan even verder op deze pagina.

Referenties

Lokaal.nu

Jenny heeft ons geweldig geholpen om een geheel nieuwe website te maken voor onze politieke partij. Niets is haar te veel gevraagd en ze is erg verfrissend in haar ideeën. Ze kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om het doel én de doelgroep van de website zo goed mogelijk te bereiken. Jenny heeft alles uit handen genomen en van A tot Z ons begeleid. Van het eerste idee, het uitwerken van de schets, de website zelf tot aan de uitleg voor de gebruikers. Daarnaast is ze duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Kortom: wij zouden Jenny als webdesigner / vormgever zeker aanraden als het gaat om het concreet maken van een nieuwe branding en de praktische uitvoering hiervan.

Professionele website klant Wiep Music

Wiep Music

Jenny is heel professioneel. De communicatie over de website verloopt snel en soepel en ze had maar een paar woorden nodig om het perfecte logo in elkaar te zetten waar ik al jaren mee bezig was. Ze lijkt gewoon te snappen wat je bedoelt, ook al weet je zelf niet eens wat dat precies is. Super fijne samenwerking dus en ik  ben onwijs tevreden over de eindresultaten! 


Professionele website klant

In Beeld Fotografie

Hoewel ik zelf een website kan bouwen in WordPress, vond ik het heel fijn dat Jenny voor mij het ontwerp maakte en me hierin adviseerde. Ze kijkt met een ander oog naar je website en heeft goede ideeën. Ook luistert ze goed naar de dingen die ik belangrijk vind en juist wil handhaven. De samenwerking verliep erg prettig en ze was ook nog eens snel. Ik ben erg blij met het resultaat en dat had ik nooit op eigen houtje kunnen bereiken. 

Veel gestelde vragen

Ik werk met Elementor Pro, iThemes, Adobe Illustrator, Adobe XD en Adobe Photoshop.

Ja, doordat ik gebruik maak van Elementor Pro is dit na de bouw goed zelf aan te passen. Elementor Pro is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken.

Als je niet tevreden bent of nog geen hosting hebt bied ik dit via een externe partij aan. Mijn hostingpartij is Versio. Je mag dit via mij regelen of zelf regelen, dit is helemaal jouw keuze.

Ja, ik bied tot op zekere hoogte ondersteuning aan door middel van strippenkaarten. Het hangt af van jouw vraag. Heeft het bijvoorbeeld te maken met een error van jouw hosting dan kan ik helaas niet ondersteunen maar heb je een vraag over een plug-in, lay-out in Elementor of inhoudelijke vragen over WordPress dan kan ik je wel helpen.

Mijn belofte is binnen 1 maand. Hier streef ik naar met mijn stappenplan die ik heb opgesteld. Het is wel afhankelijk van de informatie die ik krijg. Hoe sneller ik teksten en foto’s en inhoud ontvang, hoe sneller de website online kan.

Maandelijks update, controleer en back-up ik je website. Mocht er wat gebeuren heb je altijd een back-up bij de hand die gemakkelijk terug te zetten is. Het updaten is noodzakelijk om je website in de toekomst nog goed te kunnen laten draaien. Je kunt het vergelijken met je auto, als je deze niet regelmatig laat onderhouden zal deze uiteindelijk mankementen vertonen. Omdat er in WordPress zoveel ontwikkelingen gaande zijn is het belangrijk om dit bij te houden en geen verouderde website te creëren. Dat zou zonde zijn!